Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Château d

Vad tyckte du?

Château d'Esclans Whispering Angel Rose 2012

Frankrike, Provence, 750 ml, 13%

Druvorna kommer från vinstockar med en snittålder på hela 80 år vilket ger mycket koncentrerad frukt. DRUVOR Grenache, rolle, cinsault, syrah och mourvedre. LAGRINGSHORISONT 2013-2014. Vinet är drickfärdigt. Chateau d´Esclans ligger högt beläget på en platå i närheten av Gorges de Pennafort, ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2012

Druvor

Mourvèdre, Cinsaut, Rolle, Grenache, Syrah

Smaknotering

Rosé från mästarna på Château dEsclans! Tasting note Doften är stor och fruktig med inslag av hallon och blodgrape. Smaken är mycket frisk med kryddiga och bäriga toner och lång eftersmak med inslag av citrus.

Drickes
2019-2014
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Så tycker experterna

WineSpectator
88p

Track record 2011 - 90p, Outstanding! 2010 - 88p, Very Good! 2009 - 90p, Outstanding! .

Klassiker från Côtes-de-Provence!!! Många pratar om rosé som banala lättsamma viner, men jag vill slå ett slag för denna préstige-rosé, mer kropp och tyngd, ett underbart matvin helt enkelt!

BjörnstierneAntonson
The Richard Juhlin Champagne Club, Stockholm

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet passar bra som aperitif, till smakrika grönsaksrätter eller till fisk och skaldjur. För recept klicka på länkarna nedan.

Vinet

Vinet

Druvorna kommer från vinstockar med en snittålder på hela 80 år vilket ger mycket koncentrerad frukt.

DRUVOR Grenache, rolle, cinsault, syrah och mourvedre.

LAGRINGSHORISONT 2013-2014. Vinet är drickfärdigt.

Producenten

Chateau d´Esclans ligger högt beläget på en platå i närheten av Gorges de Pennafort, två mil nordväst om den antika romerska staden Frejus vid Medelhavskusten. De första spåren av slottet kan spåras tillbaka till gallernas tid då dess läge fungerade som en utsiktsplats och värn mot inkräktare som färdades på Medelhavet in mot Frejus.

Producenten

Château d'Esclans är beläget på en exceptionell plats, hög mark i närheten av Gorges de Pennafort, två mil nordväst om den antika romerska staden Frejus vid Medelhavskusten. De första spåren av slottet kan spåras tillbaka till gallernas-period då dess läge fungerade som en utsiktsplats, och värn mot inkräktare resandes med båt in i viken Frejus.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.

http://www.chateaudesclans.com/