Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine Jonathan Didier Pabiot Pouilly Fumé Prélude 2020
Våra kunder tycker

Domaine Jonathan Didier PabiotPouilly Fumé Prélude 2020

Frankrike, Pouilly-Fumé, 750 ml, 12,5%

Jonathan Didier Pabiot Pouilly-Fumé Prélude är gjord på en blandning av de tre olika terroirerna som finns på gården: Kimmeridgian märgel, kalkrik portlandian och lerflinta på flinta. Druvorna kommer från Sauvignon Blanc-rankor med en medelålder på 30 år. All odling skrev enligt ekologiska och biody···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Årgång

2020

Smaknotering

Frisk och fräsch doft i en komplex stil. Smaken är torr och fyllig med härliga toner av mineral och citrus i en fint lite nötig stil. Lång, elegant och kraftfull eftersmak.

Drickes
2023-2030
Alkoholhalt
12,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC
Lufta vinet
0-1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Jonathan Didier Pabiot är en ny superstjärna från Pouilly Fumé, trots att han är den femte generationen att driva familjegendomen. Den tidigare motocrossföraren tog över efter sin farfar år 2005, och tog då beslutet att ställa om jordbruket till biodynamisk vinodling. Då vinerna snabbt blev eftertraktade och produktionen är mycket begränsad är de mycket svåra att få tag i. Egedomen omfattar ca 19 hektar och efter skörden, som görs för hand, brukar produktionen bli på i genomsnitt 30 hektoliter per hektar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du