Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée Les Hautes Sentes Rouge 2020
Våra kunder tycker

AmédéeLes Hautes Sentes Rouge 2020

Frankrike, Luberon, 750 ml, 14%

Druvorna (70% syrah, 30% grenache) skördas mellan slutet av september och början av oktober och hämtas från noggrant utvalda små vingårdar belägna på de steniga och leriga kalkiga sluttningarna i Luberon-massivet, vilket ger naturligt låga skördar (38 hl/ha).   Fermentering vid en stabil temperatu···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2020

Smaknotering

En mörk kappa med lila nyanser, typisk för en intensiv koncentration. Näsan är fin och elegant och känslig och visar toner av röda frukter (blåbär och svarta vinbär) med toner av vanilj och kanel. Munnen är koncentrerad och välbalanserad, med fina lakrits-, viol- och röda frukter, blandade med en mycket fin ekig sida och långa silkeslena tanniner.

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du