Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Château Charmail Château Charmail 2011

Château CharmailChâteau Charmail 2011

Frankrike, Haut-Médoc, 750 ml, 13%

Chateau Beaumont från en lite bortglömd årgång. Vinerna markeras av sin elegans och finess och spås ett långt liv i källaren. Detta vin är gjort i en mer tillgänglig stil och är redo att avnjutas redan nu - gärna till kraftigare rätter.

Styckvis

249 kr

/flaska
Låda (12 st)

2 988 kr

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Smaknotering

Vinet har en ungdomligt inbjudande doft med aromer av mörka bär, ceder och örter. Kroppen är medelfyllig med markerade tanniner och en lång, fruktig eftersmak.

Drickes
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Lufta vinet
1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Château Charmail är en välkänd vinproducent belägen i Bordeaux, Frankrike. Château Charmail har en lång historia av vinproduktion som sträcker sig tillbaka till 1600-talet. Vinproducenten är känd för att producera högkvalitativa viner, särskilt rödviner, som är tillverkade av druvsorterna Cabernet Sauvignon, Merlot och Cabernet Franc.

Château Charmail ligger i byn Saint-Seurin-de-Cadourne i Médoc-regionen i Bordeaux. Detta område anses vara en av de bästa vinproducerande regionerna i världen. Château Charmail har ett totalt areal på cirka 28 hektar, varav cirka 23 hektar är planterade med vinstockar.

Vinstockarna som används av Château Charmail är i genomsnitt 25 år gamla och är planterade på lerjordar som ger vinerna en kraftfull och komplex smak. Vinerna produceras genom en kombination av traditionella och moderna tekniker, vilket ger vinerna en unik karaktär.

Château Charmail producerar flera olika viner, varav de mest kända är Château Charmail och Haut Charmail. Båda vinerna är kända för sin höga kvalitet och har vunnit flera priser och utmärkelser.

Château Charmail är en familjeägd vinproducent och har en stark tradition av att producera högkvalitativa viner. Vinproducenten har en passion för att producera viner av högsta kvalitet och är en av de mest respekterade vinproducenterna i Bordeaux-regionen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du