Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Domaine de la Mordorée Tavel Rosé La Dame Rousse 2013

Vad tyckte du?

Domaine de la Mordorée Tavel Rosé La Dame Rousse 2013

Frankrike, Château Grillet, 750 ml, 12%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Årgång

2013

Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

Idealiskt placerat mellan Provence och Languedoc, ligger Domaine de la Mordorée, producenten bakom några av de största vinerna i Rhônedalen och distrikt som Châteauneuf du Pape, Lirac och Tavel. Domaine de la Mordorée grundades 1986 och består idag av 60 hektar vingårdar, på 38 olika platser, i 8 olika distrikt. Detta myller av lägen och landbitar ger den en unik variation av jordmåner och mikroklimat.

La Mordorées filosofi har alltid varit att producera de bästa möjliga vinerna. För att nå detta mål har de valt de bästa landområdena, de absoluta toppdruvorna, samt utvecklat miljövänliga vinodlingsmetoder. Respekt och samspel med naturen och miljön är nyckelord för Domaine de la Mordorée. Vinmakningen och lagringen av dessa viner kombinerar både tradition och nytänkande.

Deras hårda arbete har belönats med priser, över 160 medaljer har det blivit sedan 1985. Branschpressen och de största vinskribenterna, såsom Revue du Vin de France, Wine Spectator, och Robert Parker har alla hyllat vinerna som förenar söderns charm och smakrikedom. Egendomen är ekologiskt certifierad. 

http://www.domaine-mordoree.com/