Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Philizot & Fils Brut Numéro 3
Våra kunder tycker

Philizot & FilsBrut Numéro 3

Frankrike, Champagne, 750 ml, 12%

Från själva hjärtat av Champagne driver paret Stéphane & Virginie Philizot tillsammans med sin farbror Gérard vinhuset Philizot & Fils. Gérard har mångårig erfarenhet som vinmakare på ett av de ledande champagnehusen i området. Druvorna (Chardonnay 35%, Pinot Noir 35%, Pinot Meunier 30%) hämtas frå···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
Smaknotering

Ljust briljant halmgul med vackra små bubblor. Frisk och fruktig doft av äpple och citrus. Smaken omgärdas av en behaglig mousse med stor fruktighet av äpple, citrus och brioche vilket samsas i en stor och fräsch kropp. Champagne från Byracka.  

Drickes
2023-2025
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Philizot & Fils är en vinproducent som har sitt huvudkontor i byn Verzenay i Champagne i Frankrike. Företaget grundades på 1920-talet av Louis Philizot och har sedan dess varit en familjeägd verksamhet. Idag är det fjärde generationen av Philizot-familjen som driver företaget.

Philizot & Fils är specialiserade på att producera högkvalitativ champagne, med fokus på att använda traditionella metoder och modern teknik. Företaget använder endast druvor av högsta kvalitet från de bästa vinodlingarna i regionen Champagne. Druvorna skördas för hand och pressas varsamt för att få fram den bästa möjliga musten. Företaget har också egna vingårdar som ligger i några av de mest prestigefyllda områdena i Champagne.

Filosofin hos Philizot & Fils är att champagnen ska uttrycka karaktären av den specifika platsen där druvorna odlats. För att uppnå detta använder företaget olika tekniker i produktionsprocessen, såsom malolaktisk jäsning, fatlagring och blandning av druvor från olika vingårdar.

Philizot & Fils är en av de mest respekterade och prisbelönta vinproducenterna i Champagne. Företaget har vunnit flera utmärkelser för sin champagne, bland annat Guldmedalj i Concours Mondial de Bruxelles. Deras champagner säljs i flera länder runt om i världen och används ofta vid exklusiva evenemang.

Philizot & Fils är en stolt champagneproducent som fortsätter att bevara traditionerna och kvaliteten som har varit en del av deras familjetradition i generationer.

http://www.champagne-philizot.fr/terroir-ang/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du