Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Philizot & Fils Brut Numéro 3
Våra kunder tycker

Philizot & FilsBrut Numéro 3

Frankrike, Champagne, 750 ml, 12%

Från själva hjärtat av Champagne driver paret Stéphane & Virginie Philizot tillsammans med sin farbror Gérard vinhuset Philizot & Fils. Gérard har mångårig erfarenhet som vinmakare på ett av de ledande champagnehusen i området. Druvorna (Chardonnay 35%, Pinot Noir 35%, Pinot Meunier 30%) hämtas frå ···

Styckvis

369 kr

/flaskaOrd. pris 429 kr
Låda (6 st)

2 214 kr

Ord. pris 2 574 kr
Smaknotering

Ljust briljant halmgul med vackra små bubblor. Frisk och fruktig doft av äpple och citrus. Smaken omgärdas av en behaglig mousse med stor fruktighet av äpple, citrus och brioche vilket samsas i en stor och fräsch kropp. Champagne från Byracka.  

Drickes
2021-2025
Alkoholhalt
12%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
8-10ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Från själva hjärtat av Champagne driver paret Stéphane & Virginie Philizot tillsammans med sin farbror Gérard vinhuset Philizot & Fils. Gérard har mångårig erfarenhet som vinmakare på ett av de ledande champagnehusen i området.

Druvorna (Chardonnay 35%, Pinot Noir 35%, Pinot Meunier 30%) hämtas från området kring Vallée de la Marne, vilka pressas varsamt innan de jäser naturligt i jäskärl. Malolaktisk jäsning undviks i möjligaste mån. Så det är druvorna och årgången som avgör om detta sker naturligt eller inte men ofta är det en liten del malolaktisk jäsning inlanbad.

24 månader med sin jästfällning i flaskan innan degorgering.

Denna utgåva är baserad på årgångarna 2016 och 2017 med 10 % reservvin.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du