Filtrera & anpassa

Viner från Philizot & Fils

Philizot Fils är en vinproducent som har sitt huvudkontor i byn Verzenay i Champagne i Frankrike. Företaget grundades på 1920-talet av Louis Philizot och har sedan dess varit en familjeägd verksamhet. Idag är det fjärde generationen av Philizot- ...

Läs mer om Philizot & Fils

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Philizot & Fils

Philizot & Fils är en vinproducent som har sitt huvudkontor i byn Verzenay i Champagne i Frankrike. Företaget grundades på 1920-talet av Louis Philizot och har sedan dess varit en familjeägd verksamhet. Idag är det fjärde generationen av Philizot-familjen som driver företaget.

Philizot & Fils är specialiserade på att producera högkvalitativ champagne, med fokus på att använda traditionella metoder och modern teknik. Företaget använder endast druvor av högsta kvalitet från de bästa vinodlingarna i regionen Champagne. Druvorna skördas för hand och pressas varsamt för att få fram den bästa möjliga musten. Företaget har också egna vingårdar som ligger i några av de mest prestigefyllda områdena i Champagne.

Filosofin hos Philizot & Fils är att champagnen ska uttrycka karaktären av den specifika platsen där druvorna odlats. För att uppnå detta använder företaget olika tekniker i produktionsprocessen, såsom malolaktisk jäsning, fatlagring och blandning av druvor från olika vingårdar.

Philizot & Fils är en av de mest respekterade och prisbelönta vinproducenterna i Champagne. Företaget har vunnit flera utmärkelser för sin champagne, bland annat Guldmedalj i Concours Mondial de Bruxelles. Deras champagner säljs i flera länder runt om i världen och används ofta vid exklusiva evenemang.

Philizot & Fils är en stolt champagneproducent som fortsätter att bevara traditionerna och kvaliteten som har varit en del av deras familjetradition i generationer.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du