Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau Malartic-Lagravière Comte de Malartic Blanc 2009

Vad tyckte du?

Chateau Malartic-Lagravière Comte de Malartic Blanc 2009

Frankrike, Bordeaux, 750 ml, 13%

Vit Bordeaux med ålder! Säljes i trälåda vid köp om 12. Vita andravinet till Château Malartic-Lagravière. 7 hektar på egendomen är vigd åt gröna druvor - fördelningen är 80 % sauvignon blanc och 20 % sémillon. Rankornas medelålder är 25 år, men vissa av rankorna planterades för över 60 år sedan. Det ···

Styckvis

345:-

/flaska
Låda (12 st)

345:-

/flaska, totalt 4 140:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Kyckling och kalkon
  • Anka
  • Fisk
  • Fet fisk
  • Vegetariskt och sallader
  • Milda ostar
Årgång

2009

Druvor

Sauvignon Blanc, Semillon

Smaknotering

Örtig doft med inslag av begynnande mognad, krita, gula äpplen, svarta vinbärsblad och mandarin. Kroppen är fyllig och komplex med en hög syra och lång örtig eftersmak. 

Drickes
2018-2021
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
6-8ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

2/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Vit Bordeaux med ålder! Säljes i trälåda vid köp om 12. Vita andravinet till Château Malartic-Lagravière. 7 hektar på egendomen är vigd åt gröna druvor - fördelningen är 80 % sauvignon blanc och 20 % sémillon. Rankornas medelålder är 25 år, men vissa av rankorna planterades för över 60 år sedan. Detta är ett perfekt matvin - paras med fördel till kraftigare rätter med fisk eller fågel, eller varför inte till ost?

Producenten

The Domain Lagravière köptes 1803 av Pierre de Malartic vars farbror, greve av Malartic genom strider mot britterna i Kanada och Mauritius brought berömmelse till namnet och maritimt tema qui est samband med denna egendom. Malartic namn var tillämpas inte upp efter 1850 dock egendom. Gården tillhör idag familjen Bonnie som tog över år 1997 med oenologernas Michel Rolland och Athanase Fakorellis som konsulter. Idag är vinerna fantastiska och har fått mycket beröm.