Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Chateau de Pibarnon Restangues de Pibarnon Rouge 2011

Chateau de PibarnonRestangues de Pibarnon Rouge 2011

Frankrike, Bandol, 750 ml, 13%

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2011

Smaknotering

Drickes
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Producenten

 

Vingårdarna i Chateau de Pibarnon skapa en naturlig amfiteater, ligger ovanpå kullen La Colline du Telegraphe på en höjd av 300 meter, ligger direkt vid det glittrande Medelhavskusten La Ciotat. Detta är ett av de få jordar som kan få mogna och göra den buttre druvan Mourvèdre till ett vin av fina, smidig och väldoftande upplevelse som Pibarnon är känd för. Vi är inte helt säkra vem som myntade uttrycket "Petrus Bandol", men det ger dig en uppfattning om högt anseende här vingården har bland sina jämnåriga vinodlingar i Bandol. Den djuriska, muskulös och garvsyra är normen för många Bandols viner. Ägaren Eric de Saint Victor driver vingården medvetet framåt har satt vingården på världskartan när det gäller elegans och kvalitét.

 

http://www.pibarnon.com/fr/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du