Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Elg Spirits Elg No 1 Gin

Elg SpiritsElg No 1 Gin

Danmark, Danmark, 700 ml, 47,2%

Elg Gin no 1. utsågs 2020 till en av världens åtta bästa gin i tävlingen "The International Wines & Spirits Competition" (IWSC). Här blev Elg Gin nr. 1 samtidigt belönad med "Gold Outstanding" – och den bästa ginen under det årets tävling. Idag tillverkas sex olika gin, alla baserade på samma tre ···

Styckvis

499 kr

/flaska
Låda (6 st)

2 994 kr

Smaknotering

Elg Gin no 1 är en kristallklar allround gin. Den är baserad på enbär, korianderfrön och danska morötter och har en intensiv och uttrycksfull doft och smak av enbär och citrus med nyanser av kardemumma och koriander.

Drickes
Alkoholhalt
47,2%
Flaskstorlek
700 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Elg Spirits är en dansk spritproducent som grundades 2009. Företaget är beläget i den lilla staden Randers på Jylland och är känd för att tillverka högkvalitativ sprit från lokala råvaror.

Elg Spirits fokuserar på att skapa en smakupplevelse som är unik och autentisk. För att uppnå detta använder de bara noggrant utvalda råvaror från lokala gårdar i Danmark. Dessa råvaror bearbetas sedan för hand på destilleriet för att skapa en ren och naturlig sprit.

Företagets flaggskepp är deras gin, som har vunnit flera priser för sin smak och kvalitet. Gin-tillverkningen sker i små batcher, och varje batch har sin egen unika karaktär beroende på råvarorna och klimatet vid tillverkningstidpunkten. Förutom gin tillverkas även rom och akvavit.

Företaget strävar efter att vara en miljövänlig producent och använder hållbara metoder i sin verksamhet. De arbetar också för att stödja lokala jordbrukare och bidra till att bevara det danska landskapet.

Elg Spirits är ett relativt litet företag, men deras produkter har fått erkännande både nationellt och internationellt. Med sin höga kvalitet och lokala fokus är Elg Spirits en spännande och innovativ spelare på den danska spritmarknaden.

https://www.elgspirits.shop
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du