Filtrera & anpassa

Viner från Elg Spirits

Elg Spirits är en dansk spritproducent som grundades 2009. Företaget är beläget i den lilla staden Randers på Jylland och är känd för att tillverka högkvalitativ sprit från lokala råvaror.Elg Spirits fokuserar på att skapa en smakupplevelse som är ...

Läs mer om Elg Spirits
Dölj atlas

Mer om viner från Elg Spirits

Elg Spirits är en dansk spritproducent som grundades 2009. Företaget är beläget i den lilla staden Randers på Jylland och är känd för att tillverka högkvalitativ sprit från lokala råvaror.

Elg Spirits fokuserar på att skapa en smakupplevelse som är unik och autentisk. För att uppnå detta använder de bara noggrant utvalda råvaror från lokala gårdar i Danmark. Dessa råvaror bearbetas sedan för hand på destilleriet för att skapa en ren och naturlig sprit.

Företagets flaggskepp är deras gin, som har vunnit flera priser för sin smak och kvalitet. Gin-tillverkningen sker i små batcher, och varje batch har sin egen unika karaktär beroende på råvarorna och klimatet vid tillverkningstidpunkten. Förutom gin tillverkas även rom och akvavit.

Företaget strävar efter att vara en miljövänlig producent och använder hållbara metoder i sin verksamhet. De arbetar också för att stödja lokala jordbrukare och bidra till att bevara det danska landskapet.

Elg Spirits är ett relativt litet företag, men deras produkter har fått erkännande både nationellt och internationellt. Med sin höga kvalitet och lokala fokus är Elg Spirits en spännande och innovativ spelare på den danska spritmarknaden.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du