Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Enjoy Wines & Spirits Hidden Rock Shiraz Cabernet Sauvignon 2017

Enjoy Wines & Spirits Hidden Rock Shiraz Cabernet Sauvignon 2017

Australien, South Eastern Australia, 750 ml, 14%

  Bärig och fruktig australiensisk storsäljare nu i butik! Druvorna skördas nattetid för bevara frukt och undvika oxidation. Musten jäser på ståltank och vinet lagras efter avslutad jäsning en tid på franska och amerikanska ekfat. Blenden består av 75 % shiraz, och 25% cabernet sauvignon och server ···

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2017

Druvor

Cabernet Sauvignon, Shiraz

Smaknotering

Fyllig, mjuk, fruktig smak med balanserad fatkaraktär och inslag mörka bär och kryddor.

Drickes
2019-2020
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC
Sockerhalt
3 g/l

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

 

Bärig och fruktig australiensisk storsäljare nu i butik! Druvorna skördas nattetid för bevara frukt och undvika oxidation. Musten jäser på ståltank och vinet lagras efter avslutad jäsning en tid på franska och amerikanska ekfat. Blenden består av 75 % shiraz, och 25% cabernet sauvignon och serveras bäst som aperitif eller till pizza, pasta och lasagne.

Producenten

Tillsammans med noga utvalda samarbetspartners över hela världen utvecklar Enjoy Wine & Spirits produkter som primärt riktar sig mot den Nordiska marknaden. Oavsett om det handlar om en lagrad rom eller ett kryddat brännvin så är målsättningen densamma; högsta kvalité i förhållande till pris.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du