Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Arakoon Wines Full Bodied Red 2017
Våra kunder tycker

Arakoon WinesFull Bodied Red 2017

Australien, McLaren Vale, 750 ml, 15%

En GSM (Grenache, Syrah, Mourvedre) för Rhoneälskare som gillar mjuka, fylliga viner. Ett stort och kraftfullt vin med mycket smak.Trots en alkoholhalt på 15 % så är vinet i fin balans med fin frukt.

Vill du köpa denna produkt?

Anmäl intresse här om du vill att vi meddelar dig om vi får in vinet igen.

Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
Årgång

2017

Smaknotering

Stor inbjudande doft av mogna mörka bär, choklad, öter och muskat. Smaken är fyllig med lager av mörka bär, bra balans och en förvånansvärt bra syra, och mjuka saftiga tanniner. Klassisk GSM med lång, fräsch och fruktdriven eftersmak.

Drickes
2023-2027
Alkoholhalt
15%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18-20ºC
Lufta vinet
1 timme

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

En GSM (Grenache, Syrah, Mourvedre) för Rhoneälskare som gillar mjuka, fylliga viner. Ett stort och kraftfullt vin med mycket smak.Trots en alkoholhalt på 15 % så är vinet i fin balans med fin frukt.

Producenten

Ray och Patrik Jones vinäventyr startade 1990 men blev ingen större succé. Det var förs 1999 som sakerna började falla på plats och kvaliteten har sedan dess stadigt ökat. Idag produceras vin i liten skala från 3,5 ha och man har sin bas i McLaren Vale. Shiraz står i fokus men här produceras även Cabernet Sauvignon, Grenache och lite Chardonnay. Vinerna är klassiska för sitt ursprung med stor kraft samt även en god portion elegans. 

http://www.arakoonwines.com.au/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du