Filtrera & anpassa

Viner producerade i Contra Costa County

Contra Costa County i Kalifornien är kanske inte det mest kända vindistriktet i USA, men det har en rik historia och producerar några av de mest spännande vinerna i landet. Området ligger i östra delen av San Francisco Bay Area och är känt för sina ...

Läs mer om Contra Costa County i USA

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Contra Costa County


Contra Costa County i Kalifornien är kanske inte det mest kända vindistriktet i USA, men det har en rik historia och producerar några av de mest spännande vinerna i landet. Området ligger i östra delen av San Francisco Bay Area och är känt för sina varma dagar och svala nätter, vilket ger perfekta förhållanden för druvorna att mogna.

Trots att Contra Costa County har producerat vin sedan 1800-talet, var det inte förrän nyligen som området började få uppmärksamhet för sina viner. Detta beror delvis på att många av vingårdarna tidigare sålde sina druvor till andra områden, men nu har många börjat producera sina egna viner.

Contra Costa County är särskilt känt för sina Zinfandel-viner, som är en av de mest populära druvorna i området. Dessa viner är kända för sin kryddighet och fruktighet, och de har ofta en hög alkoholhalt. Dessutom produceras också andra vintyper, såsom Cabernet Sauvignon, Syrah, Petite Sirah och Viognier.

En av de saker som gör Contra Costa County till ett unikt vindistrikt är dess terroir, eller jordmån. Området består huvudsakligen av sandig lerjord med en hög halt av kalksten och andra mineraler. Dessa jordar ger en unik karaktär åt vinerna som produceras där.

Trots att Contra Costa County är relativt litet, har området flera olika mikroklimat som skapar variation i druvorna som odlas. Vingårdarna ligger på olika höjder och har olika exponering för solen, vilket ger olika karaktär till druvorna.

?'ven om Contra Costa County är ett relativt okänt vindistrikt i USA, har området börjat få mer uppmärksamhet på senare år. Vinerna från Contra Costa County har vunnit flera utmärkelser och blivit alltmer populära bland vinälskare. Detta är en trend som förväntas fortsätta i framtiden, och området kommer sannolikt att fortsätta att producera spännande och unika viner som är värda att upptäcka.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du