Filtrera & anpassa

Viner från Constantia

Constantia är ett av de mest berömda vindistrikten i Coastal Region i Sydafrika. Området ligger nära Kapstaden och är känt för sina vackra landskap och fantastiska viner.Historiskt sett är Constantia känt för att ha producerat söta viner som var ...

Läs mer om Constantia i Sydafrika

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Constantia


Constantia är ett av de mest berömda vindistrikten i Coastal Region i Sydafrika. Området ligger nära Kapstaden och är känt för sina vackra landskap och fantastiska viner.

Historiskt sett är Constantia känt för att ha producerat söta viner som var mycket populära bland Europas aristokrater under 1700-talet. Vinet var känt som Constantia Vin de Constance och ansågs vara en av de finaste och mest exklusiva vinerna i världen.

Idag är Constantia fortfarande känt för sina söta viner, men området har också utvecklat en rykte för att producera en rad olika vinstilar, inklusive torra vita viner, röda viner och mousserande viner.

Ett av de unika kännetecknen för Constantia är dess klimat. Området ligger nära havet och får mycket havsbris, vilket skapar ett svalare klimat än vad man skulle förvänta sig i ett vindistrikt. Detta resulterar i viner som är balanserade och fräscha med hög syrahalt.

Constantia har också en rik historia som är värd att utforska. Vinodlingar i området kan spåras tillbaka till 1600-talet och många av de äldre vingårdarna är fortfarande i drift idag. Besökare kan ta en guidad tur på någon av dessa gårdar för att uppleva historien och smaka på deras viner.

Slutligen är Constantia en del av Sydafrikas vinregion, som är känt för sin imponerande skönhet och varierade landskap. Området är också känt för sin gastronomi och besökare kan njuta av en måltid på någon av de många restaurangerna i området, där maten serveras med en passande flaska Constantiavin.

Sammanfattningsvis är Constantia en av Sydafrikas mest kända och respekterade vinregioner. Med sin unika klimat, rika historia och breda utbud av viner är det ett måste-besök för alla vinälskare som besöker Sydafrika.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du