Filtrera & anpassa

Viner från Ribeiro, Spanien

Ribeiro betyder flodbank och vingårdarna i Ribeiro DO sprider ut sig runt floden Mio och dess bifloder. På 1500- och 1600-talen exporterade distriktet en hel del vin till England men området drabbades som så många andra hårt av vinlusepidemin.Idag ...

Läs mer om Ribeiro i Spanien

Vi har tyvärr inga viner från det angivna distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner
Dölj atlas

Mer om viner från Ribeiro


Ribeiro betyder flodbank och vingårdarna i Ribeiro DO sprider ut sig runt floden Miño och dess bifloder. På 1500- och 1600-talen exporterade distriktet en hel del vin till England men området drabbades som så många andra hårt av vinlusepidemin.

Idag görs en hel del friska aromatiska krispiga torra vita viner i distriktet - främst från druvorna torrontés, treixadura och lado. De påminner en del om vinerna från Vinho Verde i Portugal men har lite mer kropp och frukt. De röda är lätta och bäriga och görs framförallt på garnacha tintorera (alicante buschet).

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du