Filtrera & anpassa

Viner som kommer från Campo de Borja

Vindistriktet Campo de Borja ligger i regionen Aragon i Spanien och är känt för att producera några av de bästa röda vinerna i landet. Området är också känt för sin vinodlingstradition som sträcker sig tillbaka till romartiden.Vinerna från Campo de ...

Läs mer om Campo de Borja i Spanien
Dölj atlas

Mer om viner från Campo de Borja


Vindistriktet Campo de Borja ligger i regionen Aragon i Spanien och är känt för att producera några av de bästa röda vinerna i landet. Området är också känt för sin vinodlingstradition som sträcker sig tillbaka till romartiden.

Vinerna från Campo de Borja görs huvudsakligen av druvan Garnacha, som också kallas för Grenache på engelska. Denna druva är känd för att producera viner med hög alkoholhalt och fyllighet, samt för dess kryddiga smak och doft. Vinerna från Campo de Borja är också kända för sin utmärkta balans mellan fruktighet och syra.

Ett av de mest kända vinerna från området är Borsao Tres Picos, som har vunnit flera priser för sin höga kvalitet. Vinet görs av druvor från vingårdar som är mer än 50 år gamla och lagras sedan på ekfat i minst 5 månader innan det buteljeras. Andra populära viner från området inkluderar Alto Moncayo, Garnacha de Fuego och Monte Ducay.

Förutom dess utmärkta viner, har Campo de Borja också ett rikt kulturarv. Området har varit bebott sedan forntiden och har haft inflytande från olika civilisationer, inklusive romarna och morerna. Besökare kan besöka flera medeltida slott och kyrkor i området, inklusive det välbevarade slottet i den lilla byn Ainzón.

?'ven om området är mindre känt än andra vindistrikt i Spanien, har det börjat uppmärksammas av vinexperter och som ett populärt resmål för vinentusiaster. Områdets läge nära Pyrenéerna ger också möjligheter för friluftsliv, inklusive vandring och bergsklättring.

Sammanfattningsvis är Campo de Borja en dold pärla bland Spaniens vindistrikt. Områdets Garnacha-viner är välbalanserade och fylliga med en kryddig smak, med Borsao Tres Picos som en av dess mest framstående viner. Besökare kan också upptäcka områdets rika kulturarv och njuta av friluftsliv i dess vackra omgivningar.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du