Filtrera & anpassa

Viner från Yering Station

När de skotskfödda Ryrie-bröderna 1838 planterade sina första vinstockar i den del av aboriginska heter Yering, så blev det den den första vingården i delstaten Victoria. På de 43 000 tunnland stora ägorna som främsta användes som boskapsfarm ...

Läs mer om Yering Station

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Yering Station

När de skotskfödda Ryrie-bröderna 1838 planterade sina första vinstockar i den del av aboriginska heter ”Yering”, så blev det den den första vingården i delstaten Victoria. På de 43 000 tunnland stora ägorna som främsta användes som boskapsfarm planterade de två druvsorter – ”Black Cluster” och ”Sweet Water”.

Yarra Valley anses vara Australiens främsta vinregion med svalt klimat och ett kuperat landskap på 50-1 250 m.ö.h.

Regionen kännetecknas också av betydande nederbörd under vintern och våren, såväl som torra men svala somrar.

 

Yering Station omfattas av fem ägor i Yarra Glen och Coldstream, underregioner av Yarra Valley.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du