Filtrera & anpassa

Viner från Yalumba

Den privatägda vinjätten Yalumba experimenterar mycket med olika druvsorter från världens hörn. Viognier är en druvsort som kommer från norra Rhonedalen, men produktionen räcker inte till för denna omåttligt populära druvsort. Eftersom druvan har en ...

Läs mer om Yalumba

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Yalumba

Den privatägda vinjätten Yalumba experimenterar mycket med olika druvsorter från världens hörn. Viognier är en druvsort som kommer från norra Rhonedalen, men produktionen räcker inte till för denna omåttligt populära druvsort. Eftersom druvan har en relativt låg syra är det viktigt att den inte växer i de allra hetaste klimaten. Eden Valley strax öster om Adelaide är ett område som är något svalare och som lyckats väl med olika gröna druvsorter.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du