Filtrera & anpassa

Viner från Xanadu

Xanadu är en prestigefylld vinproducent som är belägen i Margaret River-regionen i Western Australia, Australien. Vinproducenten grundades av Dr John Lagan och hans fru Eithne i slutet av 1960-talet. Xanadu har sedan dess vunnit flera utmärkelser för ...

Läs mer om Xanadu

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Xanadu

Xanadu är en prestigefylld vinproducent som är belägen i Margaret River-regionen i Western Australia, Australien. Vinproducenten grundades av Dr John Lagan och hans fru Eithne i slutet av 1960-talet. Xanadu har sedan dess vunnit flera utmärkelser för sina viner och är idag en av de mest välrenommerade vinproducenterna i området.

Xanadu producerar ett brett sortiment av viner som inkluderar chardonnay, cabernet sauvignon, shiraz och sauvignon blanc. Deras viner kännetecknas av en unik balans mellan fruktighet, syra och tanniner som ger en härlig smakupplevelse. Xanadus vingårdar sträcker sig över 50 hektar och är kända för sin höga kvalitet. Vinmakaren Glenn Goodall leder produktionen och arbetar hårt för att upprätthålla och förbättra den höga kvaliteten på vinerna.

Xanadu är även kända för sin prisbelönta restaurang, där besökare kan njuta av utsökta rätter som är väl matchade med deras viner. Restaurangen har en fantastisk utsikt över vingårdarna och skapar en minnesvärd upplevelse för besökare.

Xanadus engagemang för hållbarhet är en annan faktor som gör dem till en populär vinproducent. De har genomfört en rad åtgärder för att minska sin klimatpåverkan, inklusive att installera solpaneler på gården och använda återvunnet vatten i vingårdarna. De strävar också efter att minska användningen av kemikalier i produktionen och främja biologisk mångfald i området.

Sammanfattningsvis är Xanadu en högkvalitativ vinproducent som har blivit en favorit bland både vinälskare och kritiker. Deras sortiment av viner, prisbelönta restaurang och engagemang för hållbarhet gör dem till en viktig spelare i vinindustrin i Western Australia.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du