Filtrera & anpassa

Viner från Winegrowers of Ara

Ara är ett extraordinärt område med en fantastisk potential vad det gäller vinodling i Marlborough på sydöns nordspets på Nya Zeeland. Projektet består av en grupp vinproducenter som 2002 gick samman för att få bättre muskler vad det gäller både ...

Läs mer om Winegrowers of Ara
Dölj atlas

2Mer om viner från Winegrowers of Ara

Ara är ett extraordinärt område med en fantastisk potential vad det gäller vinodling i Marlborough på sydöns nordspets på Nya Zeeland. Projektet består av en grupp vinproducenter som 2002 gick samman för att få bättre muskler vad det gäller både kapital och kunnande.  Resultatet blev denna vingård med sina 420 hektar uppodlade med vinrankor. Chef för gården är Dr. Damien Martin från universitetet i Bordeaux som man hyrt in på konsultbasis efter hans tidigare lyckade arbeten på Nya Zeeland. Klimatet är milt med långa soliga dagar och framåt kvällen drar havsvindarna in vilket gör att vinerna får en frisk syra. Själva jordmånen består av en blandning av grus och lera.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du