Filtrera & anpassa

Viner från Wind Gap Wines

Wind Gap är vinmakaren Pax Mahles PAX Wines sidoprojekt - en vinserie som föddes ur observationen att en viss vingård i norra Kalifornien gav svalare och mer europeiska viner - med mer fräschör och friskhet. Pax fortsatte att experimentera med ...

Läs mer om Wind Gap Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Wind Gap Wines

Wind Gap är vinmakaren Pax Mahles (PAX Wines) sidoprojekt - en vinserie som föddes ur observationen att en viss vingård i norra Kalifornien gav svalare och mer europeiska viner - med mer fräschör och friskhet. Pax fortsatte att experimentera med svalare vingårdslägen och att skörda druvorna vid lägre sockerhalter och så föddes Wind Gap vid mitten av 00-talet.

Wind Gap handlar inte om att göra perfekta viner utan om att skapa viner som är ärliga, balanserade och som reflekterar ett speciellt vingårdsläge. Därför använder man t ex bara naturlig eller ”vild” jäst vid jäsningen istället för att tillsätta speciellt framtagna jäststammar. I vingården är selektionen stenhård och man använder bara den bästa frukten. Man använder också en del stjälkar vid framställningen av röda viner och de vita jäser på en blandning av cement och neutrala ekfat (Wind Gap och Pax Mahle försöker undvika smaken av ny ek i sina vita viner).

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du