Filtrera & anpassa

Viner från Wilde Farm Wines

En liten hantverksmässig produktion från gamla stockar, lågavkastande vingårdar och allt gjort med ärliga jordbruksmetoder. Så beskriver kaliforniska Wilde Farm sin filosofi som inkluderar naturjäst, neutral ekbehandling och jäsning som får fortgå i ...

Läs mer om Wilde Farm Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Wilde Farm Wines

En liten hantverksmässig produktion från gamla stockar, lågavkastande vingårdar och allt gjort med ärliga jordbruksmetoder. Så beskriver kaliforniska Wilde Farm sin filosofi som inkluderar naturjäst, neutral ekbehandling och jäsning som får fortgå i sin egen takt. Farmen byggdes 1907 av Samuel Wilde och ligger konstigt nog i Montclair, New Jersey, och användes ursprungligen som hästgård.

1995 köpte Loren Grossman, en marknads- och kommunikationsstrateg, och hans fru gården. Loren Grossman befann sig ofta på affärsresor i Kalifornien och han besökte en hel del vinmakare och odlare i norra Kalifornien. En dag träffade han Pax Mahle - en respekterad vinmakare som hade samma syn och filosofi kring vinmakandet som Loren - och de började samarbeta.

Nu hyr Wilde Farm utrustning och plats av Pax Mahle, som också fungerar som vinmakare för Wilde Farm, i Forestville utanför Healdsburg norr om Petaluma. Fokus är på välbalanserade vingårdsviner gjorda på pinot noir och chardonnay från distrikt som Anderson Valley och Chalone

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du