Filtrera & anpassa

Viner producerade av Weinguter Wegeler

Weinguter Wegeler är en vinproducent belägen i Mosel-regionen i Tyskland. Företaget grundades 1882 av en man vid namn Julius Wegeler och har sedan dess fortsatt att producera högkvalitativa viner som har blivit erkända över hela världen.Weinguter ...

Läs mer om Weinguter Wegeler

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Weinguter Wegeler

Weinguter Wegeler är en vinproducent belägen i Mosel-regionen i Tyskland. Företaget grundades 1882 av en man vid namn Julius Wegeler och har sedan dess fortsatt att producera högkvalitativa viner som har blivit erkända över hela världen.

Weinguter Wegeler äger och driver flera olika vingårdar runt om i Mosel, inklusive de prestigefyllda lägena i Bernkasteler Doctor, Wehlener Sonnenuhr och ?orziger Würzgarten. Dessa områden är kända för sina branta sluttningar, mineralrika jordar och unika mikroklimat, som tillsammans ger druvorna en distinkt karaktär.

Företaget är specialiserat på att producera Riesling-viner, som är kända för sin höga kvalitet och komplexitet. De använder sig av traditionella vinframställningstekniker, såsom handplockning av druvor och långsam jäsning på naturliga jäststammar, för att framhäva druvornas naturliga smaker och aromer.

Weinguter Wegeler är också kända för sina äldre viner, som de lagrar på plats i sina underjordiska källare. Dessa viner är eftertraktade av samlare och vinälskare över hela världen för deras djupa komplexitet och elegans.

Företaget har blivit erkänt för sin höga kvalitet och har vunnit många utmärkelser och priser genom åren. De är stolta över sin långa historia och sitt engagemang för att producera några av de finaste vinerna i Mosel-regionen och i hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du