Filtrera & anpassa

Vinerna från Weingut Müller-Catoir

Weingut Mller-Catoir är en av de mest respekterade vinproducenterna i Pfalz-regionen i Tyskland. Deras historia går tillbaka till 1774 då Johann Philipp Becker grundade vingården i den lilla byn Haardt i Pfalz. Sedan 1971 drivs vingården av Mller- ...

Läs mer om Weingut Müller-Catoir
Dölj atlas

Mer om viner från Weingut Müller-Catoir

Weingut Müller-Catoir är en av de mest respekterade vinproducenterna i Pfalz-regionen i Tyskland. Deras historia går tillbaka till 1774 då Johann Philipp Becker grundade vingården i den lilla byn Haardt i Pfalz. Sedan 1971 drivs vingården av Müller-familjen och har sedan dess utvecklats till att bli en av de främsta producenterna av högkvalitativt vin i Tyskland.

Vingården omfattar idag 19 hektar och alla vinrankor odlas enligt ekologiska och biodynamiska principer. Man använder också en naturlig jäsningsprocess för att producera sina viner. Deras filosofi är att viner ska spegla terroiren där de odlas och att de ska vara uttryck för det specifika året de produceras.

Deras mest kända viner är Rieslingar från Grand Cru-lägena i Haardt, bland annat 'Breumel in den Mauern' och 'Bürgergarten'. Dessa viner är kända för sin elegans, komplexitet och långlivade karaktär. Men Müller-Catoir producerar också andra druvsorter, som Chardonnay, Pinot Noir och Gewürztraminer.

Weingut Müller-Catoir har vunnit många priser för sina viner och är idag en av de mest eftertraktade vinproducenterna i Tyskland. Deras viner finns representerade på många av de bästa restaurangerna runt om i världen och har blivit en favorit bland vinälskare som uppskattar hög kvalitet och autentisk smak.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du