Filtrera & anpassa

Viner producerade av Vinicola Bartali

Vinicola Bartali är en vinproducent som är belägen i hjärtat av Toscana, Italien. Vinodlingen har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1920-talet då Bartali-familjen började producera vin. Idag är det den fjärde generationen av familjen ...

Läs mer om Vinicola Bartali

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Vinicola Bartali

Vinicola Bartali är en vinproducent som är belägen i hjärtat av Toscana, Italien. Vinodlingen har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1920-talet då Bartali-familjen började producera vin. Idag är det den fjärde generationen av familjen som driver företaget.

Vinicola Bartali är känd för att producera högkvalitativa viner som är tillverkade med stor omsorg och passion. Företaget har en stark förankring i området och arbetar med endast lokala druvsorter, inklusive Sangiovese, Cabernet Sauvignon och Merlot. Vinodlingarna sträcker sig över cirka 20 hektar och omfattar både kullar och dalar i regionen.

Företaget är också stolt över att använda ekologiska och hållbara metoder i sin produktion. Vinicola Bartali är en av de första vinproducenterna i Toscana som har implementerat organisk odling och hållbarhetsprinciper. Dessa metoder har lett till att deras viner har blivit alltmer eftertraktade av kunder som uppskattar ekologiskt och hållbart producerade produkter.

Vinicola Bartali har ett brett utbud av viner som passar alla smaker och tillfällen. Deras viner omfattar allt från lätta och fruktiga röda viner till fylliga och kraftfulla viner som passar perfekt till en härlig middag. Företaget erbjuder också en mängd olika vinprovningar och guidade turer i sin vingård för besökare som vill uppleva deras viner på plats.

Sammanfattningsvis är Vinicola Bartali en högkvalitativ vinproducent som är stolt över sin arv och passion för att producera vin i hjärtat av Toscana. Deras viner är ekologiskt och hållbart producerade och omfattar ett brett utbud av smaker och stilar. För dem som är intresserade av att uppleva viner från en anrik italiensk vinproducent är Vinicola Bartali definitivt ett besök värt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du