Filtrera & anpassa

Viner från Vincent Lacondemine

Vincent Lacondemine, från den lilla staden Beaujeu, är en Beaujolaisodlare som har kommit att bli mycket aktad och dessutom förärats med ett flertal priser.Vincent odlade från början vinrankor på hyrd mark i Quincié, Brouilly och Beaujeu, och hade ...

Läs mer om Vincent Lacondemine

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Vincent Lacondemine

Vincent Lacondemine, från den lilla staden Beaujeu, är en Beaujolaisodlare som har kommit att bli mycket aktad och dessutom förärats med ett flertal priser.
 
Vincent odlade från början vinrankor på hyrd mark i Quincié, Brouilly och Beaujeu, och hade egentligen inga planer på att starta eget. När hans far gick bort år 1978, valde dock Vincent ett hoppa av sin konststudier och istället ta över familjeegendomen. 
 
Vingården omfattar 3,5 hektar och är planterad med gamay och en del chardonnay.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du