Filtrera & anpassa

Viner från Vincent Gaudry

Vincent Gaudry är en berömd vinproducent som ligger i hjärtat av Loiredalen i Frankrike. Han har blivit en välkänd och respekterad vinmakare i regionen på grund av hans passion för biodynamisk odling och hans kompromisslösa syn på kvalitet.Vincent ...

Läs mer om Vincent Gaudry

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Dölj atlas

Mer om viner från Vincent Gaudry

Vincent Gaudry är en berömd vinproducent som ligger i hjärtat av Loiredalen i Frankrike. Han har blivit en välkänd och respekterad vinmakare i regionen på grund av hans passion för biodynamisk odling och hans kompromisslösa syn på kvalitet.

Vincent Gaudry föddes och växte upp i Sancerre och har alltid haft en passion för vin. Efter att ha studerat jordbruk och vinodling bestämde han sig för att återvända till sin hembygd för att fortsätta arbeta med vin. Gaudry är en stark förespråkare för biodynamisk odling och han är övertygad om att de bästa vinerna kommer från vinstockar som har odlats utan kemiska tillsatser.

Gaudrys vingårdar är belägna på kullarna runt Sancerre, där jorden består av kalksten och lerjord. Hans odlingsmetoder är helt naturliga och inkluderar handplockning och selektiv skörd. Hans vinifieringsprocess är också enkel och traditionell, med användning av naturlig jäst och minimal intervention.

Vincent Gaudry är känd för sina exceptionella vita viner från Sauvignon Blanc-druvan. Hans Sancerreviner är välbalanserade och har en ren, fruktig smak med en frisk syrlighet. Han producerar också en liten mängd rött vin från Pinot Noir-druvan, som är rikt och fylligt med mjuka tanniner.

Gaudry har vunnit många utmärkelser för sitt arbete och hans viner säljs internationellt. Han är mycket uppskattad av både vinexperter och konsumenter och hans viner anses vara några av de finaste som produceras i Loiredalen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du