Filtrera & anpassa

Viner från Villa Poggio Salvi

Villa Poggio Salvi leds av Pierluigi Tagliabue och hans sonson vinmakaren Luca Belingardi, och som med moderna metoder tillverkar traditionella viner.Villa Poggio Salvi har fått sitt namn av sitt utmärkta läge på den södra sidan av Montalcino, med ...

Läs mer om Villa Poggio Salvi

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Villa Poggio Salvi

Villa Poggio Salvi leds av Pierluigi Tagliabue och hans sonson vinmakaren Luca Belingardi, och som med moderna metoder tillverkar traditionella viner. Villa Poggio Salvi har fått sitt namn av sitt utmärkta läge på den södra sidan av Montalcino, med utsikt över Tyrrenska havet. Montalcino historiska arkiv, berättar att denna plats var känd för sina viner, med prestigefyllda karaktärer, redan på 1600-talet. Tagen av skönheten i landskapet, bestämdes sig Pierluigi Tagliabue att köpa bolaget 1979 och började omstruktureringen av dödsboet. Idag har Villa Poggio Salvi ca 21 hektar vingårdar i Montalcino, alla planterade med kloner av Sangiovese Grosso. Vingårdarna ligger på den optimala höjden, mellan 300 och 500 meter, och jorden är rik på lera och detta tillsammans med vinde från Tyrrenska havet, skapar ett perfekt klimat och en perfekt terroir för vingårdar. 1998 utvidgade man verksamheten med en vingård i Chianti, "Casavecchia???, för att producera Chianti Colli Senesi, Tosco och Lavischio IGT baserade på Sangiovese och Merlot.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du