Filtrera & anpassa

Viner från Viking Wines

Detta är en liten vingård som ägs av Tord Söderström, ursprungligen från Sverige, tillsammans med sin fru Charmaine. De köpte egendomen 1993. Tidigare ägaren sålde Shirazdruvor till Penfolds för att ingå i kultvinet Grange. Så kvaliteten på druvorna ...

Läs mer om Viking Wines

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Viking Wines

Detta är en liten vingård som ägs av Tord Söderström, ursprungligen från Sverige, tillsammans med sin fru Charmaine. De köpte egendomen 1993. Tidigare ägaren sålde Shirazdruvor till Penfolds för att ingå i kultvinet Grange. Så kvaliteten på druvorna är det inget fel på.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du