Filtrera & anpassa

Viner från Vignobles Coulée de Serrant

Vignobles Coulée de Serrant är en prestigefylld vinproducent som är belägen i Loire-dalen i Frankrike. Producenten grundades år 1130 av cisterciensermunkar och har sedan dess varit en av de mest kända producenterna i regionen.Vignobles Coulée de ...

Läs mer om Vignobles Coulée de Serrant

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Vignobles Coulée de Serrant

Vignobles Coulée de Serrant är en prestigefylld vinproducent som är belägen i Loire-dalen i Frankrike. Producenten grundades år 1130 av cisterciensermunkar och har sedan dess varit en av de mest kända producenterna i regionen.

Vignobles Coulée de Serrant är särskilt kända för sina vita viner av druvsorten Chenin Blanc, som odlas på producentens 17 hektar stora vingård. Druvorna odlas med stor omsorg och respekt för naturen, och producenten arbetar enligt principerna för biodynamisk odling.

Vinerna från Vignobles Coulée de Serrant anses vara bland de mest komplexa och eleganta vinerna från Loire-dalen. De har en unik karaktär och terroir, som kommer från producentens speciella läge i en sydvästsluttning med skifferjord och en mikroklimat som gynnar Chenin Blanc-druvan.

Vingården har en lång och stolt historia, och har genom århundraden ägts av flera framstående personer och familjer. Idag ägs Vignobles Coulée de Serrant av Nicolas Joly och hans familj, som har fortsatt att producera viner av högsta kvalitet och varsamt förvalta vingårdens traditioner.

Sammanfattningsvis är Vignobles Coulée de Serrant en vinproducent som är välkänd för sina högkvalitativa och unika viner av Chenin Blanc. Producenten är en av de mest respekterade i Loire-dalen, och dess långa historia och traditioner är en viktig del av dess identitet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du