Filtrera & anpassa

Viner från Vieux Chateau Certan

Vieux Chteau Certan ligger i hjärtat av Pomerol på högplatån. Redan på 1700-talet var egendomens rykte mycket gott och man tillhör de den riktigta toppen i distriktet. Egendomen omfattar 14 hektar och är planterad med 65% Merlot, 30% Cabernet Franc ...

Läs mer om Vieux Chateau Certan
Dölj atlas

Mer om viner från Vieux Chateau Certan

Vieux Château Certan ligger i hjärtat av Pomerol på högplatån. Redan på 1700-talet var egendomens rykte mycket gott och man tillhör de den riktigta toppen i distriktet. Egendomen omfattar 14 hektar och är planterad med 65% Merlot, 30% Cabernet Franc och 5% Cabernet Sauvignon. Denna druvmix möjliggör bästa möjliga balans i varje årgång mellan Merlot och Cabernet Franc. Den sistnämnda (Cabernet Sauvignon) presterar exceptionellt bra i denna terroir och når perfekta mognads nivåer. Druvorna plockas för hand och sorteras noggrant i slutet av varje vinrad. Efter en mild krossning vinifieras de och läggs på ekfat, var sort för sig. Dessa fat är avsedda att ge kvalité av ”Le Grand Vin” består av 100% nya franska ekfat och vinet lagras mellan 18 till 22 månader.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du