Filtrera & anpassa

Viner från Veramonte

Veramonte grundades avAgustn Huneeus och hans son Agustn Francisco Huneeus 1990 och är en av de där egendomarna som tagit Chile från massproduktion till viner av yppersta kvalitet. Man äger svindlande 12000 hektar mark varav 1000 är planterade med ...

Läs mer om Veramonte

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Veramonte

Veramonte grundades av Agustín Huneeus och hans son Agustín Francisco Huneeus 1990 och är en av de där egendomarna som tagit Chile från massproduktion till viner av yppersta kvalitet. Man äger svindlande 12000 hektar mark varav 1000 är planterade med vinstockar. Resten bevaras som de är för att öka den biologiska mångfalden. Och man håller på och konverterar all odling till 

Teamet, som också inkluderar vinmakaren Rodrigo Soto, har också tagit hjälp av kaliforniske Paul Hobbs och Alvaro Espinoza. Och förutom etiketten Veramonte gör man vin på egendomarna Primus, Ritual och slutligen Cruz Andina i Argentina. 


Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du