Filtrera & anpassa

Vinerna från Velenosi

Velenosi är en italiensk vinproducent från regionen Marche i centrala Italien, som grundades 1984 av två unga entreprenörer, Angela och Ercole Velenosi. Idag är företaget en av de mest framstående vinproducenterna i Marche och har även utvidgat sin ...

Läs mer om Velenosi

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Velenosi

Velenosi är en italiensk vinproducent från regionen Marche i centrala Italien, som grundades 1984 av två unga entreprenörer, Angela och Ercole Velenosi. Idag är företaget en av de mest framstående vinproducenterna i Marche och har även utvidgat sin verksamhet till Toscana.

Velenosis viner har vunnit många priser och utmärkelser och är kända för sin höga kvalitet och elegans. Företaget producerar en mängd olika viner, inklusive vita, röda och mousserande viner. Deras mest kända viner är Verdicchio dei Castelli di Jesi och Rosso Piceno, men de producerar också andra sorters viner, som Passerina, Pecorino, Montepulciano och Sangiovese.

Företaget har alltid satsat på att använda modern teknologi och innovation för att producera högkvalitativa viner. De har också varit engagerade i hållbar vinproduktion och har investerat i gröna energikällor och återvinning av vatten.

Velenosi har en imponerande portfölj av viner som har gjort dem till en av de mest eftertraktade vinproducenterna i Italien. Deras viner säljs i många länder runt om i världen och de har en lojal kundbas som uppskattar deras engagemang för kvalitet och hållbarhet.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du