Filtrera & anpassa

Viner från Van Volxem

Van Volxem ligger i Wiltingen i Mosel och är byggt på grunden av en gammal Romersk gård. Egendomen grundlades ursprungligen av Jesuiter munkar och jordmånen i vingårdarna är några av de mest imponerande skiffer jordar som finns i Saardalen. Idag ägs ...

Läs mer om Van Volxem

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Van Volxem

Van Volxem ligger i Wiltingen i Mosel och är byggt på grunden av en gammal Romersk gård. Egendomen grundlades ursprungligen av Jesuiter munkar och jordmånen i vingårdarna är några av de mest imponerande skiffer jordar som finns i Saardalen. Idag ägs egendomen av Roman Niewodniczanski som driver den kompromisslöst och med öga för detaljer. Han bestämde sig tidig för att skapa ett vineri utöver det vanliga och för att expandera. Han använda till exempel taxeringskartor från 1800-talet för att lokalisera de bästa jordar och för att hitta gamla vingårdar som försvunnit.
Van Volxem har valt att gör viner som bevarar egenskaperna hos varje enskilt vingårdsläge. Man gör till största del torra viner som är mineralrika. Ca 98% av alla odlingar består av Riesling och medelåldern på vinstockarna är ca 40 år.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du