Filtrera & anpassa

Viner från Vallformosa

Vallformosa är en 100 % familjeägd vingård, som nu förvaltas av den femte generationen avDomnech familjen, med säte i Vilob del Peneds sedan 1865. Idag äger familjen ett antalvingårdar i Spanien, där man framställer vin och cava under fyra spanska ...

Läs mer om Vallformosa

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Vallformosa

Vallformosa är en 100 % familjeägd vingård, som nu förvaltas av den femte generationen avDomènech familjen, med säte i Vilobí del Penedès sedan 1865. Idag äger familjen ett antalvingårdar i Spanien, där man framställer vin och cava under fyra spanska ursprungsbeteckningar(Penedès, Cava, Katalonien och Rioja), samt dess argentinska viner.Framgången för bolagets strategi att etablera sig internationellt framgår av exportsiffroroch genom dess stora internationella renommé. Över 60 % av produktionen exporteras tillmer än 40 länder över hela världen (Europa, Amerika och Asien).Ett av de nya projekten är Vallformosa Winery Convention Center, ett utrymme för att mötabehoven hos företag och koncerner som vill anordna möten, seminarier, evenemang ellerkonventioner på Vallformosas anläggningar och samtidigt lära sig mer om vinkultur.Vallformosa är ett socialt ansvarstagande företag som aktivt strävar för mer cancerforskninggenom ett samarbetsavtal med den katalanska onkologin Institute Foundation.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du