Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Valentin Bianchi

Valentin Bianchi håller till i San Rafael i Mendoza.Firman grundades redan 1928 av den italienska invandraren Valentin Bianchi, och deförsta vinstockarna som planterades hämtades från det forna hemlandet Italien. Efter det har Valentin Bianchi även ...

Läs mer om Valentin Bianchi
Dölj atlas

Mer om viner från Valentin Bianchi

Valentin Bianchi håller till i San Rafael i Mendoza. Firman grundades redan 1928 av den italienska invandraren Valentin Bianchi, och de första vinstockarna som planterades hämtades från det forna hemlandet Italien. Efter det har Valentin Bianchi även importerat vinstockar från både Frankrike och Kalifornien. Idag har egendomen en av Argentinas modernaste vinanläggningar. Tack vare idogt arbete och genom att man alltid valt att jobba med den senaste tekniska utrustningen har Valentin Bianchi etablerat sig som en av topproducenterna från Argentina.