Filtrera & anpassa

Viner producerade av Val di Cava

Val di Cava är en vinproducent belägen i den pittoreska regionen Toscana i Italien. Vinodlingen ligger på en kulle mellan de två små byarna Radda in Chianti och Gaiole in Chianti, som ligger i hjärtat av Chianti Classico-området.Vinmakarna på Val di ...

Läs mer om Val di Cava

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Val di Cava

Val di Cava är en vinproducent belägen i den pittoreska regionen Toscana i Italien. Vinodlingen ligger på en kulle mellan de två små byarna Radda in Chianti och Gaiole in Chianti, som ligger i hjärtat av Chianti Classico-området.

Vinmakarna på Val di Cava har en lång tradition av att producera kvalitetsviner. De är passionerade om att använda lokala druvsorter som Sangiovese, Canaiolo och Colorino, och de arbetar hårt för att bevara Toscana-vinets unika karaktär och smaker. Deras viner är kända för att ha en perfekt balans mellan fruktighet, syra och tanniner.

Val di Cava använder traditionella metoder för att producera sina viner, och de tror starkt på att kvalitet bör prioriteras över kvantitet. Vinmakarna håller noga koll på varje steg i produktionen, från druvornas skörd till lagringen av vinet i fat.

De mest kända vinerna från Val di Cava är deras Chianti Classico och Riserva. Dessa viner är gjorda av de finaste druvorna från deras vingårdar, och de har en djup röd färg och rika smaker av körsbär, plommon och lakrits. Vinerna har också en fin struktur och långa, mjuka avslutningar.

Val di Cava är en vinproducent som har ett starkt engagemang för kvalitet och tradition. Deras viner representerar det bästa av Toscana, och de är perfekta för alla som vill uppleva den unika smaken av den italienska landsbygden.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du