Filtrera & anpassa

Viner från Union Vinicola del Este

Vi hittar Union Vinicola del Este i Requena väster om Valencia och 7 mil från Medelhavet där vingårdarna ligger på en höjd av mellan 700 och 900 meter över havet. Egendomen startades 2007 med fokus på att göra högkvalitativa viner med hjälp av modern ...

Läs mer om Union Vinicola del Este
Dölj atlas

Mer om viner från Union Vinicola del Este

Vi hittar Union Vinicola del Este i Requena väster om Valencia och 7 mil från Medelhavet där vingårdarna ligger på en höjd av mellan 700 och 900 meter över havet. Egendomen startades 2007 med fokus på att göra högkvalitativa viner med hjälp av modern teknologi. 

Förutsättningarna för detta är exceptionella i Requena som både har ett Medelhavsklimat, men också lite av ett kontinentalt klimat på grund av höjden hos vingårdarna. Man gör en mängd olika viner på druvor som Chardonnay, Macabeo, Pinot Noir, Garnacha och Monastrell. Och man är framförallt kända för prisvärda viner med friska och fräscha smaker. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du