Filtrera & anpassa

Viner från Torre Mora

Torre Mora ägs och drivs av Familjen Piccini och består av två vingårdar en i Rovitello som ligger i kommunen Castiglione di Sicilia, och en i Contrada Torre som ligger i kommunen Linguaglossa. Filosofin är enkel att göra druv- och ursprungstypiska ...

Läs mer om Torre Mora

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Dölj atlas

Mer om viner från Torre Mora

Torre Mora ägs och drivs av Familjen Piccini och består av två vingårdar; en i Rovitello som ligger i kommunen Castiglione di Sicilia, och en i Contrada Torre som ligger i kommunen Linguaglossa. Filosofin är enkel: att göra druv- och ursprungstypiska viner på nerello mascalese och nerello capuccio. Detta i en mycket speciell terroir med vulkanisk jordmån med högt pH värde. Resultatet är enastående och vinerna skiljer sig mycket från dem som produceras på västra sicilien.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du