Filtrera & anpassa

Viner från Thelema Mountain Vineyards

Historiskt är Thelema en fruktodling som inte alls hade något fokus på vinproduktion, men vi är glada att de ändrade sig. 1988 tog Gyles och Barbera Webb över stället och då stod även deras nya anläggning klar. Första vinet var en Chardonnay som ...

Läs mer om Thelema Mountain Vineyards

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Thelema Mountain Vineyards

Historiskt är Thelema en fruktodling som inte alls hade något fokus på vinproduktion, men vi är glada att de ändrade sig. 1988 tog Gyles och Barbera Webb över stället och då stod även deras nya anläggning klar. Första vinet var en Chardonnay som sedan följts av Cabernet Sauvignon, Merlot och Shiraz i olika tappningar. På ganska kort tid har Thelema fått ett mycket bra rykte för sina utomordentligt bra viner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du