Filtrera & anpassa

Viner från Tenuta Valdipiatta

Giulio och Miriam Caporali driver idag denna mönstergård i Montepulciano. Det var i slutet av 1980-talet som Giulio förverkligade sin dröm och köpte Valdipiatta. Han har full respekt för jorden vilken präglar hans viner på ett enastående sätt. 2002 ...

Läs mer om Tenuta Valdipiatta

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Tenuta Valdipiatta

Giulio och Miriam Caporali driver idag denna mönstergård i Montepulciano. Det var i slutet av 1980-talet som Giulio förverkligade sin dröm och köpte Valdipiatta. Han har full respekt för jorden vilken präglar hans viner på ett enastående sätt. 2002 blev dottern Miriam allt mer involverad i Valdipiatta och är sedan dess General Manager. Miriam har en bakgrund med studier i Rom på universitetet med inriktning på Business. Mellan åren 1997 - 2002 arbetade hon tätt med sin far, men passade även på med att göra egna resor till bland annat Bordeaux. Giulio bor fortfarande kvar på gården och hjälper dottern på bästa sätt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du