Filtrera & anpassa

Viner från Tenuta Torre dei Beati

Tenuta Torre dei Beati är en välrenommerad vinproducent från Abruzzo-regionen i Italien. Vinproducenten ligger i en vacker kulle och är omgiven av grönskande vingårdar och olivträd. Deras passion för vin och hantverket som krävs för att skapa det har ...

Läs mer om Tenuta Torre dei Beati
Dölj atlas

Mer om viner från Tenuta Torre dei Beati

Tenuta Torre dei Beati är en välrenommerad vinproducent från Abruzzo-regionen i Italien. Vinproducenten ligger i en vacker kulle och är omgiven av grönskande vingårdar och olivträd. Deras passion för vin och hantverket som krävs för att skapa det har gjort dem till en av de mest respekterade vinproducenterna i Italien.

Tenuta Torre dei Beati äger 26 hektar vingårdar där de odlar inhemska druvor såsom Montepulciano d'Abruzzo och Trebbiano. Deras produktion är baserad på respekt för miljön och hållbarhet, vilket har gjort att de har certifierats av både ICEA (Instituto per la Certificazione Etica ed Ambientale) och Federazione Italiana Vignaioli Indipendenti.

Deras viner är kända för att vara eleganta, raffinerade och välbalanserade. De har ett brett sortiment av viner, från Montepulciano d'Abruzzo och Trebbiano till Cerasuolo d'Abruzzo och Pecorino. Alla vinerna är resultatet av en kombination av modern teknik och traditionella vinmakningsmetoder.

Tenuta Torre dei Beatis viner har vunnit många priser och erkännanden både i Italien och internationellt. Deras Montepulciano d'Abruzzo Riserva 2016 vann guldmedalj på Mundus Vini-tävlingen 2020 och Trebbiano d'Abruzzo 2018 vann guldmedalj på Decanter World Wine Awards 2019.

Sammanfattningsvis är Tenuta Torre dei Beati en av de mest spännande vinproducenterna i Abruzzo-regionen. Deras passion för vin, hållbarhet och traditionella vinmakningsmetoder har gjort dem till en ledande producent av eleganta och välbalanserade viner.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du