Filtrera & anpassa

Viner producerade av Tenuta Pietramora

Tenuta Pietramora är en vingård som ligger i hjärtat av Toscana, Italien. Den är belägen i den vackra regionen Chianti Classico, omgiven av vackra kullar och vinodlingar. Denna vingård har en lång historia av vinproduktion som sträcker sig tillbaka ...

Läs mer om Tenuta Pietramora

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Tenuta Pietramora

Tenuta Pietramora är en vingård som ligger i hjärtat av Toscana, Italien. Den är belägen i den vackra regionen Chianti Classico, omgiven av vackra kullar och vinodlingar. Denna vingård har en lång historia av vinproduktion som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, och har under åren blivit en av de mest välkända vinproducenterna i området.

På Tenuta Pietramora odlas druvor av högsta kvalitet, som Sangiovese, Merlot och Cabernet Sauvignon. Dessa druvor odlas på en yta av ca 25 hektar mark och sköts med största omsorg för att säkerställa högsta möjliga kvalitet.

Vingårdens vinproduktion kombinerar traditionella metoder med modern teknologi, och varje steg i produktionsprocessen sker för hand för att garantera att varje flaska är av högsta kvalitet. Vineriet producerar flera olika typer av viner, inklusive rött vin, rosévin och vitt vin, alla med sin unika smakprofil.

Tenuta Pietramoras viner har vunnit flera priser och utmärkelser, både i Italien och internationellt. Deras vinrankor odlas med största omsorg och sköts av en expertteam av vinmakare och agronomer. De är engagerade i att bevara och skydda miljön, och arbetar för att producera viner som är både ekologiska och hållbara.

Vingården välkomnar besökare från hela världen för att smaka på deras prisbelönta viner och uppleva den vackra omgivningen i Toscana. Det är en plats där man kan uppleva traditionen och passionen för vinproduktion som har gjort Toscana så berömt över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du