Filtrera & anpassa

Vinerna från Tenuta di Trinoro

Tenuta di Trinoro är en vingård belägen i den södra delen av Sicilien i Italien. Vinproducenten är känd för sina högkvalitativa viner och har gjort sig ett namn inom vinindustrin.Vingården är belägen på en höjd på cirka 450 meter över havet, vilket ...

Läs mer om Tenuta di Trinoro
Dölj atlas

Mer om viner från Tenuta di Trinoro

Tenuta di Trinoro är en vingård belägen i den södra delen av Sicilien i Italien. Vinproducenten är känd för sina högkvalitativa viner och har gjort sig ett namn inom vinindustrin.

Vingården är belägen på en höjd på cirka 450 meter över havet, vilket ger en svalare klimat än på lägre höjder och bidrar till att druvorna utvecklar en mer intensiv smak. De odlar främst druvsorterna Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot och Petit Verdot, och produktionen av varje sort sker separat för att behålla dess karaktär.

Tenuta di Trinoro har en stark filosofi om att skapa viner som är uttrycksfulla och unika, och tror på att respektera naturen och dess egna cykler för att få de bästa resultaten. Vingården använder sig av ekologisk odling och det sker ingen användning av kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. Vinproducenten anser att det är viktigt att ha en långsiktig vision för att kunna behålla kvaliteten och smaken av vinerna över tid.

Tenuta di Trinoro har mottagit flera utmärkelser för sina viner, inklusive höga poäng från kända vinrecensenter som Robert Parker och Wine Spectator. Deras viner är eftertraktade och har en lojal kundbas runt om i världen.

Sammanfattningsvis är Tenuta di Trinoro en respekterad vinproducent från Sicilien i Italien som är känd för sina högkvalitativa viner. Vingården har en stark filosofi om att skapa unika viner genom ekologisk odling och respekt för naturen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du