Filtrera & anpassa

Viner från Tenuta di Sesta

Tenuta di Sesta har en lång historia som sträcker sig bak till 1462 när Påven lät uppfara detta vackra slott. Sedan 1850 är det familjen Ciacci som äger egendomen. totalt är ägorna på 200 ha men endast 30 av dessa som är planterade med vinstockar. 13 ...

Läs mer om Tenuta di Sesta

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Tenuta di Sesta

Tenuta di Sesta har en lång historia som sträcker sig bak till 1462 när Påven lät uppfara detta vackra slott. Sedan 1850 är det familjen Ciacci som äger egendomen. totalt är ägorna på 200 ha men endast 30 av dessa som är planterade med vinstockar. 13,5 ha tillhör Brunello di Montalcino. Resterande mark är planterad med bland annat olivträd och vetefält.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du