Filtrera & anpassa

Viner producerade av Tenuta di Biserno

Tenuta di Biserno är en prestigefylld vinproducent som är belägen i Toscana i Italien. Vinproducenten har sitt ursprung i en passionerad dröm om att skapa en av världens mest exklusiva och unika viner. Idén till projektet väcktes av de fem bröderna ...

Läs mer om Tenuta di Biserno

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Tenuta di Biserno

Tenuta di Biserno är en prestigefylld vinproducent som är belägen i Toscana i Italien. Vinproducenten har sitt ursprung i en passionerad dröm om att skapa en av världens mest exklusiva och unika viner. Idén till projektet väcktes av de fem bröderna Antinori, som är en av de mest respekterade vinmakarfamiljerna i Toscana.

Tenuta di Biserno grundades år 2000 och har sedan dess fokuserat på att producera eleganta och sofistikerade viner av högsta kvalitet. Vinerna produceras på vingårdar som är belägna vid kusten i Toscana, nära den berömda Bolgheri-regionen. Vinmakarna på Tenuta di Biserno kombinerar traditionella vinmakningsmetoder med modern teknik för att producera unika och balanserade viner som uttrycker terroiren på ett unikt sätt.

Tenuta di Biserno producerar främst röda viner, som är kända för sin komplexitet och elegans. De mest kända vinerna från vinproducenten är 'Il Pino di Biserno' och 'Biserno', som båda har fått höga poäng från internationella vinexperter. Vinerna har en karaktär av svarta vinbär, cederträ, lakrits och mineraler. De har en fin struktur och en lång eftersmak.

Tenuta di Biserno är en vinproducent som kombinerar tradition med innovation. Vinerna är unika och representerar på ett unikt sätt terroiren i Toscana. Vinproducenten har fått många utmärkelser och har blivit en av de mest respekterade vinproducenterna i regionen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du