Filtrera & anpassa

Viner från Tenuta Carlina La Togata

La Togata är ett litet familjeägt företag med vingårdar i det södra delen av kommunen Montalcino Lavacchio, Montosoli och Pietrafocaia. Namnet La Togata kommer från La Toga vilket betyder advokater / domare som indikerar att grundaren var en advokat ...

Läs mer om Tenuta Carlina La Togata

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Tenuta Carlina La Togata

La Togata är ett litet familjeägt företag med vingårdar i det södra delen av kommunen Montalcino (Lavacchio, Montosoli och Pietrafocaia). Namnet La Togata kommer från "La Toga" vilket betyder advokater / domare som indikerar att grundaren var en advokat. Vingården själv är pittoresk och charmig toskansk - den imponerande vinkällaren är inbyggd i sluttningen. Angel-familjen äger och driver själva vingården - och det är till stor del bara familjens kvinnor som driver verksamheten - Stephania, Vanessa, Azzurra och Jeanneth Angel (Jeanneth är också mästare i vin). Kvartetten styr allt i själva processen.

Vingårdarna ligger på olika höjder fint exponerade mot solen och alla är minimum 20 år gamla. Vid skörd sker både selektering direkt i vingården vid skörd och genomförs en andra selektering när druvorna anländer till gården. På detta sätt säkerställer Angel-familjen att endast högsta kvalitet på druvor används. Vinifieringen sker dock mycket traditionellt i en modern anläggning. Maceration och jäsning sker temperaturreglerat. Fatlagring sker främst på stora slavonska ekfat med en mindre del som mognar på vanliga franska ekfat.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du