Filtrera & anpassa

Vinerna från Tenuta Brunelli

Tenuta Brunelli är en välrenommerad vinproducent som är belägen i hjärtat av Toscana, Italien. Företaget grundades av familjen Brunelli under 1800-talet och har sedan dess varit en ledande producent av högkvalitativa viner.Vinrankorna odlas på Tenuta ...

Läs mer om Tenuta Brunelli

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Tenuta Brunelli

Tenuta Brunelli är en välrenommerad vinproducent som är belägen i hjärtat av Toscana, Italien. Företaget grundades av familjen Brunelli under 1800-talet och har sedan dess varit en ledande producent av högkvalitativa viner.

Vinrankorna odlas på Tenuta Brunellis egna vingårdar som sträcker sig över totalt 50 hektar mark. Dessa vingårdar är belägna på sluttningarna runt Montalcino och är kända för att producera några av de finaste vinerna i Toscana. Tenuta Brunellis vinproduktion bygger på traditionella metoder och man använder enbart de bästa druvorna för att skapa högkvalitativa viner.

Tenuta Brunelli är främst kända för sin produktion av Brunello di Montalcino, en vinvariant som är känd för sin elegans och kraftfulla smakprofil. Vinet lagras på ekfat i minst två år vilket ger det en komplexitet och balans som är unik för denna vinvariant. Andra viner som produceras av Tenuta Brunelli inkluderar Rosso di Montalcino, som är en mer ungdomlig och fruktig vinvariant, samt Moscadello di Montalcino, som är en lättare och friskare variant av vin.

Tenuta Brunellis viner har vunnit flera priser och utmärkelser för sin kvalitet och smakprofil, och företaget är mycket respekterat inom vinbranschen. Vinerna är populära både i Italien och utomlands, och Tenuta Brunelli är ett namn som är synonymt med högkvalitativa viner från Toscana.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du