Filtrera & anpassa

Viner från Tenimenti Luigi d Alessandro

En kultproducent i Toscana som fått en stor beundrarskara genom sitt enträgna arbete med att enbart producera ett vin på syrah. Då Luigi Alessandro köpte egendomen 1967 vad den planterad med klassiska druvsorter som Sangiovese och Trebbiano.Detta ...

Läs mer om Tenimenti Luigi d Alessandro

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Tenimenti Luigi d Alessandro

En kultproducent i Toscana som fått en stor beundrarskara genom sitt enträgna arbete med att enbart producera ett vin på syrah.  Då Luigi Alessandro köpte egendomen 1967 vad den planterad med klassiska druvsorter som Sangiovese och Trebbiano.Detta ändrade sig radikalt 1988 när den kände vinmakaren Attilio Scienza anställdes. Han märkte snabbt att både jordmånden och klimatet lämpade sig utmärkt för Syrahdruvor. Resultaten och hyllningskören lät inte vänta på sig så nu är hela vingården planterad med Syrah.Husets prestigevin är Il Bosco som är ett skolexempel på vad Syrah kan prestera, även utanför Rhone i Frankrike.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du